Hirdetés
Hirdetés

A Radiohead jelenleg nem létezik

És talán már soha nem is fog létezni. Mindezt Ed O’Brien, a zenekar gitárosa nyilatkozta egy podcastben. Ez nagyjából megerősítése azoknak az aggodalmaknak, amiket a rajongók fogalmaztak meg, miután kiderült, hogy szárba szökkent a The Smile nevű zenekar, amiben a Radiohead két legfőbb kreatív tagja, Thom Yorke és Jonny Greenwood zenél együtt, és hát az első lemezüket simán el lehetne adni Radiohead név alatt is.

Hirdetés

O’Brien egyáltalán nem biztos abban, hogy a Radiohead valaha újra összeáll, talán megtörténik, talán nem, mondta, de az biztos, hogy mint az öt tagnak ugyanúgy akarnia kell az együtt zenélést, különben semmi nem lesz belőle. Ő valószínűleg akarná, de jelenleg ő is az új szólólemezének megjelenésén dolgozik. Szóval akár ez lehetne a marketingkampány része is, kis kavics az állóvízbe, már ha nem lenne Yorke és Greenwood különutassága, ami tényleg kissé feleslegessé teszi a Radiohead létezését.

A zenekarnak amúgy 2016-ban jelent meg a legutolsó nagylemeze, ami már szintén kicsit nyögvenyelősen jött össze, sok dal rajta régi demók felmelegítése volt. Utána turnéztak még egyet, de 2018 óta mély csend honol körülöttük, ha az újrakiadásokat nem vesszük.

Élmény, minőség, kényelem – Így vegyél fülhallgatót

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók