Hirdetés
Hirdetés

A Paradise Lost vezérei visszatértek a new wave-hez

HOST néven új projektet indított Greg Mackintosh és Nick Holmes, a Paradise Lost gitárosa és énekese, valamint dalszerző duója. Akik jól ismerik a Paradise Lostot, azok a név alapján azonnal tudják, hogy milyen zenére lehet számítani ettől a projekttől. Némileg igazuk is van, de a sok rajongó által utált, 1999-es Host című Paradise Lost-lemeznél is sokkal Depeche Mode-osabb zenét csinál itt Mackintosh és Holmes. Ez már tényleg new wave, persze annak a sötét hangulatú formája.

Hirdetés

Az ötlet amúgy Mackintosh-tól származik, aki nem is tagadja a Host lemezük hatását, de annál jóval régebbre, a nyolcvanas évek angliai klubszínteréhez vezeti vissza az egészet, amikor ő és Holmes már bőven elmerültek a metálban, de ugyanúgy vonzotta őket a new wave és a goth zenei szcéna.

Szóval emiatt van most ez HOST, amivel már le is szerződtek a Nuclear Blasthoz, február 24-én pedig jön az első lemezük is. Ez pedig itt alább az első daluk és klipjük:

A Paradise Lost (és most már a HOST) mellett egyébként mindkét zenész a death metalban érdekelt: Mackintosh a Strigoi nevű death crust csapat gitáros-énekese, Holmes pedig a Katatonia-tagokkal közös Bloodbath frontembere már nyolc éve.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók