Hirdetés
Hirdetés

A Nirvana tagjai még mindig összejárnak zenélni

A Foo Fighters volt a vendég Howard Stern műsorában, ahol kiderült, hogy Dave Grohl, Krist Novoselic és a Nirvana-időszakban turnégitáros Pat Smear még mindig összejárnak, hogy Nirvana-dalokat játsszanak, ezért nem is hiányzik nekik a Nirvanában zenélés.

Legutóbb ott jöttek össze, ahol a Foo Fighters új lemezén is dolgoztak, és Grohl elmondása szerint fel is vettek valamit, de arról nem beszélt, hogy ez esetleg egy új dal lenne, és hogy mi a céljuk a felvétellel.

Nem hallgatnak Nirvanát

Smear és Grohl határozottan kijelentette, hogy nem hallgatnak Nirvanát, mert túl fájdalmas számukra, és nem akarják újraélni azokat az időket. Grohl arról is beszélt, hogy a 11 éves lányával autókáztak, és a rádióban a Come As You Are ment, aminek a lánya tudta a szövegét, pedig ő sosem mutatta neki. Azt mondta, most volt az első alkalom, hogy a lánya a Nirvanáról és Kurt Cobainről kérdezte, arra volt kíváncsi, hogy Cobain félénk volt-e, illetve hogy mindenki előtt visszahúzódó volt, vagy csak azok előtt, akiket nem ismert, mert milyen furcsa, hogy visszahúzódó volt, de aztán felment a színpadra, és több ezer embernek játszott.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,857KedvelőTetszik
3,021KövetőKövetés
2,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók