A Netflix azt szeretné, ha felkászálódnánk a tévé elől

Nem csak a távirányítót vagy a telefont nyomogatva lehet alaposabban megismerni a Netflix kínálatát, hanem a forgatási helyszíneken is, ráadásul ingyen. Aki júliusban és augusztusban Londonba, Párizsba vagy Madridba látogat, az ingyen vehet rész egy olyan túrán, amelyen a forgatási helyszíneket lehet végigjárni.

Egy héten keresztül lehet gyalogtúrákra regisztrálni (cikkünk írásakor még nem teltek be az időpontok), és meg lehet nézni, hogy hol forgatták a Bridgerton, a Money Heist és az Emily Párizsban, és még több más sorozat epizódjait. A túrák pont azt tudják, mint ami egy ilyentől elvárható, vagyis a túravezetők kis csoportokban megmutatnak forgatási helyszíneket, és azon túl, hogy elmondják, hogy honnak hova sétált a szereplő, kulisszatitkokat is felfednek.

Ingyenesek a túrák, de csak július 11-17 közötti időpontok foglalhatóak. Aki lemarad, vagy éppen nem akkor tartózkodik a városokban, azoknak jó hír lehet, hogy a térképen megnézhetőek az állomások, de nyilvánvalóan az egészen a túravezetés és a kulisszatitkok dobnak a legtöbbet.

Jelentkezni a túrákra vagy csak információkat gyűjteni az egészről, itt lehet.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,507KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,220FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés