Hirdetés
Hirdetés

A múltunk nem felejt – Premieren a Compact Disco új dala és klipje

A múlt év egyik legjátszottabb, rádiós listavezető dala lett a Compact Disco Minden rendben című slágere, amelynek sikere után egy őszre rezonáló felvétellel jelentkezik. Az A múltunk nem felejt című dal egy animációs klippel egészül ki, amit a Schola Europa Akadémia Mozgókép és animáció-készítő szakos tanulói készítettek Száraz Tamás vezetésével.

Hirdetés

A Compact Disco Hősökkel közösen készült zenéjénél működött először közre a zeneszerző, producer Diaz – a vidám felütésű Minden rendben alatt kialakult, jó munkakapcsolatra felbuzdulva Walkó Csaba és Pál Gábor ismét szívesen működött együtt vele A múltunk nem felejt című trackben. Most azonban a Compact Disco a lombhullás eljöttével elégikusabb gyökereihez nyúlt vissza és ahhoz a hangzáshoz, amiről híresek lettek.

A múltunk nem felejt alapból egy hamisítatlan Compact Disco-szerzemény lett, de a dalt felruháztuk egy mély, elgondolkodtató mondanivalóval.

„A hideg és sötétség kihozza az emberekből a nosztalgiát és sajnos nem a jó értelemben. Előfordul, hogy észre sem vesszük és kesergünk a múlton. Nem szabad hagynunk, hogy a negatív dolgok a hatalmukba kerítsenek, tekintsünk előre és a megoldásra”

– osztotta meg a frontember, Walkó Csaba.

Csaba azt is elárulta, miként küzd meg az olykor a nehéz emlékekkel:

„Jelenleg kiegyensúlyozott életet élek mind a karrieremben, mind a magánéletemben, megtanultam felülkerekedni a múltbéli sérelmeimen, nagy támaszom a kisfiamon kívül a sport. Lassan 10 éve futok és ez rengeteget segít, úgy fogalmaznék, hogy átalakítja az energiáimat, gondolkodni is van időm. De ez nemcsak a nehézségekben segít, hanem abban is, hogy kiélhessem a mozgásigényemet, mivel egy rettenetesen örökmozgó ember vagyok, ha telefonálok vagy alkotok is állandóan jár a lábam!”

Az újdonság egy animációs videót is kapott, amelyet a Schola Europa Akadémiai diákjai készítettek el.

„Szeretnénk támogatni a karrierük elején járó tehetségek előrelépését, így nagyon örültünk, hogy elvállalták a „A múltunk nem felejt” kisfilmjét. Már régóta szerettünk volna egy ilyen típusú videóklipet. Többféle vizuális technikát alkalmaz, halloweeni hangulatot ébreszt a klip, szerintünk nagyon jól sikerült!”

– tette hozzá az énekes-dalszerző.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,993KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók