Hirdetés
Hirdetés

A mi utcánktól vasárnapig – Itt a Kugler két bemutatkozó dala

A Kugler neve egyelőre keveseknek lehet ismerős – már ha József Attila közismert versét nem számítjuk – de a zenekar tagjaival a magyar félunderground ismerői már biztosan találkoztak korábban, hiszen régi motorosok képviseltetik magukat a ska zenét játszó alakulatban, akikhez legalább féltucat Szombathely környéki csapat köthető a Tizenhéttől a Derkovbois-ig. Akiknek az említett zenei világ szimpatikus, mindenképpen olvassanak tovább, hiszen a cikkben a Vas megyei haramiák mindjárt dupla premierrel jelentkeznek.

A Kugler megalakulásáról, és a két most debütáló szerzeményről a zenekar gitárosa, Németh Attila a következőket mondta el:

Szombathelyi bázisú zenekar vagyunk, 2020 elején kezdtünk próbálni, de a jelenlegi felállás csak pár hónapja alakult ki. Fő csapásiràny a ska, de kalandozunk kicsit a soul és a reggae területére is. A tagok olyan zenekarokból lehetnek ismerősek, mint a Tizenhét, HomoSkapiens, Ska Tunes és a Derkovbois.

Első körben mindjárt két dalt rögzítettünk, és alig várjuk, hogy élőben is megmutathassuk őket a világnak. A mi utcánk a város csóróbb végén élők groteszk életébe enged betekintést. A vasárnap pedig a magunkfajta haramiák napját meséli el az ébredéstől a piacozáson és a délutáni csajozáson át az esti pihenésig.

Nincs más hátra, itt a dupla dalpremier, hallgassátok!

 

További információk a Kugler Facebookján!

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,056KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló