Hirdetés

A metálosított laptoptesztnél sosem lesz szórakoztatóbb reklám

A virtuális kiállítás egyik sajátossága, hogy hiába nevezik virtuális standoknak, igazából aloldalakat hoznak létre a cégek, így a CES-en a bolyongás helyett, most az aloldalak böngészése marad, ahova mindenki valami figyelemfelhívó videót gyártana, és ez kiapadhatatlan szórakozási forrást jelent.

Laptopteszt sosem volt még ennyire szórakoztató

A Lenovo a Verge újságírójának tesztjéből csinált reklámot. Ezt a műfajt alapvetően nehéz jól csinálni, de a Lenovo Legion 5i tesztjét odaadták a svéd Iron Savages zenekarnak, hogy írjanak rá dalt, és az eredmény egészen egyszerűen zseniális. Eddig sosem éreztem vágyat, hogy teli torokból üvöltsem azt, hogy 10. generációs Intel Core processzor, de ennek most vége.

Hirdetés

 

A Bose generált egy problémát, majd megoldotta

Hogy mennyire nehéz volt idén újdonságokkal előállni, annak a legjobb példája a Bose, akik sok évnyi zajcsökkentő tapasztalat után kreáltak egy új problémát, hogy aztán választ is adjanak rá. Ez pedig a menetzaj csökkentése az autókban. A bemutatójukban nagyon komoly és már-már kétségbeesett fejjel magyarázzák, hogy amennyiben sikerül a menetzajt kiszűrni, sokkal jobb lesz a vezetés, és aztán büszkén jelentik, hogy sikerült.
A belépő kategóriás luxus autó halkabb mint a százezer dolláros piacvezető szedán
-mondja a Peter Kosek, az autórendszerekért felelős részleg vezetője, aki szerint egy univerzális probléma, de szerencsére mostantól nyugodtan aludhat mindenki, megoldották.

Az Amazfit megdöntötte az egy percre eső közhelyek sorolásának rekordját

Az Amazfit, a hordható okoseszközök egyik globálisan is legismertebb vállalata, készített egy brand videót, amiben mindenki lesérül, majd elindul egy motivációs-közhely cunami, hogy a nézőnek is fájjon. Minden lépés haladás, a sérülés emlék, a napsugár megfesti az eget, a fájdalom megerősít, minden lépés távolabb visz. Na, hát aki nem tudná, ez az Amazfit. Amúgy ár / érték arányban nem rosszak az eszközeik,  szóval ne ez a videó tántorítson el senkit.

Az Audio-Technica szakállas csecsemője

Nem új ez a reklám, de mikor szembejött az Audio-Technica virtuális standjánál, akkor elakadt a szavam, már a bélyegkép láttán. Egyébként egy gaming fülhallgató infulenszer-együttműködéséről van szó.

 

UV Man megmenti a rántottcsirkét

Az Aalok az UV sterilizáló dobozát mutatta be, amibe a nap végén belerakhatja a felhasználó a potenciálisan kórokozókkal teli cuccait egy dobozba, az pedig fertőtleníti. A reklámban mindezt egy tisztaságmániás szuperhős teszi, aki kicsavarja az áldozatok kezéből a koszos holmijaikat és fertőtleníti. De nem hagy nyugodni a tudat, hogy mi történt azzal, akinek a rántott csirkét csavarta ki a kezéből?

Mihez kezd a szextech a videó bemutatkozókban?

Nem csak az 5G, a mobilok, felfoghatatlanul nagy tévék meg az IT-megoldások terepe a CES, hanem az okos wellness termékeké is, amibe bele tartozik az okos jógamatracon át az okos vérnyomásmérő keresztül a szextech termékek is. Egy egyébként egyre népszerűbb, egyre nagyobb piacot jelent, és egyre inkább abba az irányba halad, hogy élethű ábrázolás helyett a funkciókon, beleértve az egészségmegérző funkciókon van a hangsúly. Programjaik között nyilván ott vannak azpk, amik  élvezetet nyújtanak, de ugyanaz az eszköz más programmal segít a nőknek a szülés után, erősíti a gátizmokat, vagy éppen az inkontinencia kezelésére nyújt terápiás javaslatot. Mégis kicsit nehéz mindezt most videóban bemutatni, így az egyik legnépszerűbb márka, a Lora DiCarlo, inkább azt hangsúlyozta, hogy a modell és színésznő Cara Delevigne lett a kreatív tanácsadójuk.

KOMMENT

Egy napra koncertekkel teli online játék lesz az egyik legnagyobb cseh fesztiválból

Nem a nyári fesztivál helyett rendezik, csak kiegészítő bulinak, a jegyeket pedig nagyon gyorsan elkapdosták.

Virtuális zenészekkel és influenszerekkel jönnek a cégek

A CES-en megnéztük még, tudnak-e újat mutatni a vezeték nélküli fülhallgatók, és hogyan lehet egyszerűen megtanulni zongorázni.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
720FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Sosem éreztem magam ennyire vénnek – Időseknek szánt telefonokat teszteltünk

A Blaupunkt és a Doro időseknek szánt készülékéből csak az egyiknél gondoltak tényleg az idősekre.

Kellemes csalódás – Zenét hallgattunk a Marshall Stanmore II bluetooth hangfalon

Meglepően jól szólat a viszonylag kicsi, de elég masszív doboz.

Gyönyörű eget tettünk a kutya fölé – Még nem csúcs, de jó úton halad a Xiaomi a MI 10T Pro telefonnal

Nem biztos, hogy mindennek van értelme ebben a telefonban, de kétségkívül szórakoztató.

OnePlus 8T: az apró részletek teszik izgalmassá

Semmi világmegváltót nem ígér, mégis izgalmas a OnePlus telefonja.

Egyszerre telefon, tablet és kicsit notebook is – Teszteltük a Samsung legfrissebb összehajtható telefonját

Ennyi pénzt egy telefonért?! És ha azt mondjuk, hogy egy csúcstelefon, egy menő tablet és egy munkára tökéletes eszköz kerül ennyibe?
Hirdetés
Audiópartnerünk

Egy napra koncertekkel teli online játék lesz az egyik legnagyobb cseh fesztiválból

Nem a nyári fesztivál helyett rendezik, csak kiegészítő bulinak, a jegyeket pedig nagyon gyorsan elkapdosták.

Gigantikus, országokon átívelő, élő segélykoncertet rendeznének már nyáron az EU-ban

Nagy sztárokkal tartanának segélykoncerteket, az összes EU-tagállamban.

Wanted Podcast #28 // Spions, Beatrice, CPG: magyar punk kiskáté a Szennyhullám alkotóival

A Laki Gergellyel és Horváth Danival folytatott beszélgetésből az is kiderül, ki váltotta le Erdős Pétert, illetve náci volt-e Johnny Rotten?

Virtuális zenészekkel és influenszerekkel jönnek a cégek

A CES-en megnéztük még, tudnak-e újat mutatni a vezeték nélküli fülhallgatók, és hogyan lehet egyszerűen megtanulni zongorázni.