Hirdetés

A messengeren és az instagramon is megsemmisítik magukat az üzenetek

Nem sokára az európai Messenger és Instagram használók is azzal a tudattal küldhetnek üzeneteket, hogy azok a chatfelület bezárása után automatikusan eltűnnek. Az Eltünéses (Vanish) módot november 16-ától kezdődően fokozatosan aktiválja majd a Facebook a Messenger és az Instagram mobilalkalmazásokban.

Ezeket az üzeneteket nem tárolja az alkalmazás, nem hívhatóak újra elő, ha valaki látta az adott üzenetet és elhagyja a chatfelületet, akkor az üzenet megsemmisül, vagyis fontosabb címeket, telefonszámokat és egyéb információkat érdemes nem ilyen módban küldeni a másiknak.

Hogy ezt bekapcsolja a felhasználó, a hagyományos chatfelületen kell felfelé húznia az ujját. Ha ugyanezt még egyszer elvégezzük, visszatér a hagyományos üzenetküldő felület, amelyben az üzenetek olvasás után is megmaradnak, de ezt a funkció első használatánál részletesen el is magyarázzák.

Kizárólag a Facebookon vagy Instagramon ismerősnek felvett felhasználókkal lehetséges aktiválni az Eltűnéses módot, idegenekkel nem. Ráadásul az eltűnős üzenetek módba váltást jóvá kell hagynia a másik félnek is, mielőtt bekapcsol. Ha pedig valaki képernyőmentést rögzítene az eszközön, mialatt aktív az Eltűnéses mód, a másik fél erről értesítést kap. Az Eltűnéses módban is meg lehet osztani GIF-eket, emojikat vagy reakcióikonokat, ahogyan azt a felhasználók a Messengerben már megszokhatták.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,601KedvelőTetszik
2,964KövetőKövetés
1,320FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk