A mérges hippiirtó – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

A sorozatgyilkos a Távol-Keleten parancsol megálljt a flower powernek, a szabadulószobában túl extrém játékszabályok lépnek életbe, a szabó család rendet tesz Londonban, a rend őrei pedig felesküsznek a drogmentes felsőoktatásra.

A kígyó (The Serpent – 2021 / thrille/sorozat)

Ki ne érzett volna ingert anno a Suicidal Tendencies Hippi Killer c. dalának dudorászására, valahányszor meglátott egy mezítlábas ördögbotozót az Erzsébet tér füves területein? Charles Sobhraj azonban hangyányit messzebbre merészkedett. A hetvenes évek közepén több tucat világutazó hippit mérgezett meg és rabolt ki Délkelet-Ázsiában, miközben francia ékszerkereskedőnek adta ki magát. A bikinis gyilkosként emlegetett fószer rendre kicsúszott a hatóságok kezei közül, de végül nem kerülhette el sorsát: Netflix-sorozat készült belőle.

Végtelen útvesztő (Escape Room – 2019 / horror)

A szabadulószoba elsődleges funkciója – kimondva-kimondatlanul –, hogy az adott társaságnak ne kelljen beszélgetést folytatnia. A legtöbb esetben mégis humánusabb szabadidős aktivitás, mint a drótkötélsiklás vagy a házibulis limbóparti az időszámítás szerinti 2021-es évben. Kivételt képeznek azon létesítmények, ahol a résztvevők elhalálozhatnak, ha nem sikerül kiutat találniuk egy adott szobából. És hajszálpontosan ezt éli át hat idegen, akik egy hasonló komplexumba kerülnek egy Füles újságokon elhülyült rébuszmester jóvoltából. (Netflix)

Kingsman: Aranykör (Kingsman: The Golden Circle – 2017 / akció/vígjáték)

Gary „Töki” Unwin immár tősgyökeres Kingsman-ügynökként rendezi át a londoni belvárost ellenlábasai közreműködésével. Másrészről pedig békésen él mopszával és svéd barátnőjével, és majd meggebed azért, hogy eltartott kisujjú, arisztokrata apósjelöltje befogadja őt. Közben azonban egy Poppy nevezetű, roggyant elméjű milliárdosnő likvidálja csaknem a teljes Kingsman-hálózatot, elrabolja Elton Johnt, ráadásul a világra szabadít egy csúnya vírust is. A szabó család legifjabb tagja tehát kénytelen-kelletlen újra akcióba lép. (HBO GO)

22 Jump Street – A túlkoros osztag (2014 / vígjáték)

Miután (kétszer) bejutottak a középiskolába, gigászi kihívások várnak a rendőrpárosra, Schmidtre és Jenkóra. Ezúttal azt a feladatot kapják, hogy főiskolai hallgatóként, beépülve számoljanak le a kampuszon tevékenykedő, megfoghatatlan drogdílerrel. Ám amikor Jenko találkozik egy rokon lélekkel a futballcsapatban, Schmidt pedig beszivárog a művészeti kar bohém társaságába, megkérdőjelezik partneri viszonyukat. (HBO GO)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés