Hirdetés
Hirdetés

A maszkos bulit annyira nem utasítják el, de ültetett fesztiválra nem mennének a Lángoló olvasói

Nagyjából a franciákkal megegyező arányban, 75,5 százalékban utasították el a Lángoló olvasói, hogy egy ültetett fesztiválon vegyenek részt abban az esetben, ha a járványhelyzet miatt csak úgy lehetne. Ez 1139 embert jelent a teljes 1509-ből, akik kitöltötték a kérdőívünket. Szóval ebből kikalkulálva 370 ember akkor is elmenne egy fesztiválra, ha azért cserébe ülnie kellene, csak nézhessen már koncerteket.

A kötelező távolságtartással kapcsolatban valamivel engedékenyebbek a Lángoló olvasói. Itt 39 százalék el tudná viselni, ha nem mehetne közel a másikhoz, ami 589 embert jelent, míg 920-an csak úgy tudnának bulizni, ha belemehetnének a másik intim szférájába (ahogy ez egy fesztiválon ugye igen gyakran előfordul).

Kaja-pia nélkül csak 94 ember bírná ki az 1509 kitöltőből, ami a válaszadók 6,2 százaléka. 53,3 százalék simán el tudná viselni a bulit, ha ott bent nem vásárolhatna, de vihetné a sajátját, míg 40,5 százalék egyáltalán be sem menne, ha nem tudna bent sört (vagy más italt) venni.

Maszkot az olvasóink 42,5 százaléka hordana, ha ez lenne az ára a koncerteknek, míg a maradék 57,5 százalék elutasító ezzel kapcsolatban.

Teszteltetni már jóval többen hajlandóak lennének, de a legtöbbjük csak akkor, ha nem kéne fizetniük érte. Ez 43,5 százalékot jelent, amihez hozzájön 32,6 százalék, akik akkor is teszteltetnék magukat, ha az nekik kerülne pénzbe. A tesztet csak a kitöltők 23,9 százaléka utasítja el teljesen.

Utolsó kérdésünknél 48,3 százalék teljesen elutasító egy olyan fesztivállal kapcsolatban, ahol az oltottak olyan előnyt élvezhetnek, mint például, hogy könnyebben, teszt nélkül juthatnak be a buliba, de a maradék 51,7 százalékot ez nem zavarná egyáltalán.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk