Hirdetés

A Mastodon megmutatta, mi az online koncertek lényege

Sokan hajlamosak úgy elhordani mindennek az online koncerteket, hogy tulajdonképpen fogalmuk sincs arról, mennyi lehetőség van bennük. Persze sok olyan online vagy virtuális koncertnek nevezett borzalom volt az elmúlt időszakban, ami valóban nem sokat tett hozzá a műfaj pozitív megítéléséhez, de aztán jött a Mastodon, és megmutatta, miről is szól ez az egész.

Nem arról van szó, hogy bárki mehetett volna Mastodonra, de inkább otthon maradt, hanem arról, hogy olyat láthatott, amit egészen biztosan soha nem láthatna és soha nem is fog.

A Mastodon egy félakusztikus koncertet adott Atlantában a Georgia Aquariumban, a világ harmadik legnagyobb akváriumában, és bemutatta egy új dalát. 

Ez a zenekar soha nem fog akusztikus turnéra indulni (vagy legalábbis mi nem tippelnénk erre), ez a helyszín soha nem fog olyan koncerteket engedélyezni, ahova sok embernek el lehet menni. Ez egy olyan online koncert volt, amit a hús-vér világban sosem láthatott volna senki, főleg nem követhette volna végig élőben. Nem derült volna ki, hogy ahhoz képest, hogy mi is arról írtunk évekkel ezelőtt, hogy a Mastodon gyenge pontja élőben az ének, milyen sokat fejlődtek, és hogyan tud egy ilyen zenekar egy csendes-ülős koncertet tartani, és soha nem hallhattunk volna egy új Mastodon-dalt ilyen körülmények között.

Szóval tessék, erre valók az online koncertek, és legyen minél több ilyen! Ez a koncert még két napig elérhető, jegyet itt lehet rá venni.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk