Hirdetés

A legdurvább rémálom semmi ahhoz képest, hogy robotkutyák táncolnak K-pop zenére

Ha a horrorfilmesek újat szeretnének mutatni, és már mindenki unja a kócos hajú gyerekszellemeket vagy a gonosz démon apácákat, akkor a Boston Dynamics új videójából elég sok ötletet meríthetnek arra, hogyan tovább.

Pedig alapból az egész elég ártatlannak tűnik, van ugye a Spot nevű, kutyára emlékeztető robot, ami egyre finomabb mozgásokra képes. Sőt olyan is volt már, hogy a három robottípus, azaz Spot, Atlas és Handle együtt táncoltak 2020 végén, de abban még volt valamennyi szerethető esetlenség. Nem tudom, hogy a zene vagy a koreográfia-e az oka, de a mostani videó valamiért inkább gyomorgörcsöt idéz elő.

Egyébként az egész apropója, hogy a Hyundai és a Boston Dynamics akvizíciója hivatalosan is lezárult, és mivel a BTS tavaly szeptemberben megírta az együttműködésük során az Ioniq nevű elektromos autókra szakosodó almárkát népszerűsítő Ioniq: I’m On It című dalt, most erre a műre a robotok is bemutattak egy koreográfiát. Készült egy másik videó is, amiben a BTS tagjai együtt táncolnak a robotokkal, és egymás után nézve a kettőt azon aggódtam, melyik jelenetben sértődik majd meg annyira a robotkutya valamelyik zenekari tagra, hogy a kis, éneklést imitáló robotkarjaival leszakítja az arcát. Spoiler, végül ez nem történt meg.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,441KedvelőTetszik
2,929KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk