Hirdetés

A Fisher-Price játéktelefonját már rendes hívásokra is lehet használni

Sokunknak az első igazi hordozható telefonja nem valamelyik Nokia- vagy Ericsson-készülék volt, hanem egy műanyag játéktelefon, amit lehetett ide-oda vinni, bírta a strapát, és órákig lehetett rajta szó szerint értelmetlenül is beszélgetni. Nagyjából olyan, mint amit itt a nyitóképen is lehet látni.

A Fisher-Price telefonjánál ikonikusabb dizájnt keveset lehet találni, és hogy mennyire időtálló, azt az is bizonyítja, hogy már 60 éve ez a gyerekek első számú telefonja. Viszont éppen itt volt az ideje, hogy megújuljon, és már ne csak a 4 éven aluliak privilégiuma legyen, hogy ilyen készüléket használjanak, hanem bárkié.

Az ünnepi modell bluetooth-kapcsolattal csatlakoztatható a hagyományos unalmas készülékhez, hogy aztán a nagy szemű telefonon lehessen munkaügyben tárgyalni. Képes tárcsázni is, és kihangosító módban is lehet használni, és azt is tudja, hogy mikor lecsapja valaki a kagylót, akkor bontsa a vonalat. Az egyetlen hibája a 60 dolláros eszköznek, hogy microUSB-vel lehet tölteni, bár végül is ezt úgy is fel lehet fogni, hogy ebben a tekintetben is retró.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,016KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,570FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk