Hirdetés
Hirdetés

A Fish!, Dé:Nash, Yank és a Ricsárdgír a Lenovo Legion játék zsűrijében

Nemrég elindult egy játék a Lángolón, amiben meg kell zenésíteni (vagy csak simán rímbe szedni és elmondani) a Lenovo Legion 5 laptop technikai leírásából pár mondatot, és meg is lehet nyerni a szóban forgó gépet. Nem kell nagyzenekari opusz, elég valami rövid és egyszerű, lehet black metal, hiphop, punk vagy simán csak vers mindenkinek, zene nélkül. Bármi játszik, ami kreatív. A határidő július 31., akit érdekel, görgessen a részletekért!

Az év eleji CES-en, a világ egyik legnagyobb technológiai konferenciáján a Lenovo a sok újdonságon túl bemutatta a legjobb reklámvideót is, amelyben egy laptoptesztet metálosított a svéd Iron Savages zenekar. Akkor azt írtuk, hogy annál sosem lesz semmi szórakoztatóbb, de most erre bárki rácáfolhat! 

Az a jó hírünk van ugyanis, hogy a Lenovo Magyarországgal közös versenyünkben itthon is megmutathatja bárki, hogy a specifikáció művészet, ráadásul meg is lehet nyerni a megénekelt, egészen kiváló Lenovo Legion 5 gamer laptopot. 

Mit kell tenni?

Adunk egy rakás termékjellemzőt, ebből az első kettőt kötelező jelleggel, a többiből pedig tetszőlegesen hármat kell a szövegbe applikálni. 

A dal műfaját, hosszát, hangszerelését a jelentkezők fantáziájára bízzuk, a grindcore-tól a hiphopon át a folkig, a poptól az elektronikus zenén át a black metálig bármi lehet. De ha csak a dallam van meg hangszeres kíséret nélkül, vagy egy verset írtál, az se tartson vissza attól, hogy megoszd velünk!

Ha elkészült a mű, akkor töltsd fel a Facebook, Instagram, TikTok vagy Youtube-oldaladra, de ne felejtsd el publikussá állítani, és hozzárakni a #lenovolegionxlangolo hashtaget, illetve Facebookon a Lenovo Magyarországot, Instagramon pedig a @lenovohungary-t megjelölni, különben nem találjuk meg az alkotást, és így kimaradsz a versenyből, bármilyen jó is a műved. Ha biztosra akarsz menni, küldd el a művedet az info@langolo.hu címre a feltöltésed helyével!

A beérkezett pályázatok közül a zsűri választja ki szubjektív szempontok alapján azt a négy jelöltet, akikre a közönség szavazhat. A végső győztest a négy kiválasztott közül a közönségszavazatok és a zsűri szavazatainak összesített eredménye alapján hirdetjük ki. Aki a legtöbb szavazatot kapja, azé lesz a Legion 5 laptop, de a második és harmadik helyezett sem távozik üres kézzel. 

A zsűri tagjai a Lángoló szerkesztőségén és a Lenovo munkatársain kívül olyanokból áll, mint Kovács Krisztián, a Fish! frontembere, Dé:Nash, Yank és Márton Dániel a Ricsárdgírből.

Mit lehet nyerni?

Aki a legizgalmasabban, legszórakoztatóbban és legkreatívabban oldja meg a feladatot, azé lesz a Lenovo Legion 5 gamer laptop. A második helyezett Lenovo tabletet, a harmadik helyezett pedig Lenovo Legion ajándékcsomagot nyer, benne Legion hátizsákkal, gamer headsettel és egérrel, sőt a második és a harmadik helyezett még Popshop vásárlási utalványt is kap a nyereménye mellé. 

Mit kell szövegbe foglalni? 

Amit kötelezően bele kell tenni a szövegbe: 

 • Kifinomult külső. Fékezhetetlen erő.
 • Lenovo Legion 5

Az alábbiak közül pedig hármat kell még választani az érvényes nevezésért:

 • AMD RYZEN 7-4800H processzor
 • NVIDIA®GeForce®videokártyák
 • Legion Coldfront 2.0
 • TrueStrike billentyűzet
 • Dual Burn támogatás
 • Dolby Vision kijelző
 • Lenovo Vantage for Gaming
 • RGB telítettség
 • Rapid Charge Pro

Ezeket már csak azért is érdemes tanulmányozni, mert egyben a fődíj specifikációi is. 

Ha nem írsz dalt, akkor is nyerhetsz

Miután a zsűri kiválasztotta a négy legizgalmasabb produkciót, indul a közönségszavazás, ahol a szavazók között is kisorsolunk egy Lenovo Legion merch csomagot hátizsákkal, gamer headsettel és egérrel, illetve Popshop vásárlási utalvánnyal. 

A játék most indul, és egészen július 31-ig várjuk a nevezéseket. Kedvcsinálónak pedig álljon itt a svéd zenekar verziója:

Részletes játékszabályzat

Advertisement
39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló