Hirdetés

A DC Comics továbbra is szereti a metált

A DC képregénykiadó már pár évvel ezelőtt elkezdte összekötni a szuperhőseinek világát a zenével, azon belül is a metállal. Kár is lett volna azt a ziccert kihagyni, hogy a minisorozatuknak azt a címet adták, hogy Dark Nights: Metal. Akkor külön dalokat írtak hozzá olyan szerzők, mint Chino Moreno (Deftones) vagy Jerry Cantrell (Alice In Chains) vagy Brann Dailor (Mastodon). Ennél szorosabbra talán nem lehet összefűzni a két szórakoztatóipart, de a DC még húz rajta egyet.

Hirdetés

Egyrészt a minisorozat következő részének már azt a címet adta, hogy Dark Nights: Death Metal, másrészt ki is adnak belőle egy limitált verziót, aminek a borítóin csupa metálelőadó szerepel. Közülük néhány kézenfekvő (Ghost, Ozzy), de olyan meglepetések is akadnak, mint a Dream Theater, az Opeth vagy éppen a Sepultura. Itt a teljes lista. A limitált kiadások elején a zenekarokról még cikkek is lesznek, ami külön szimpatikus.

Hogy lesznek-e ahhoz hasonló dalok, mint legutóbb, arról nem tudni. Mindenesetre a stílus iránti elkötelezettséget nemcsak ez mutatja, hanem, hogy már a címadásban és a logótervezésben is elsütnek pár geget, mint pl. az alábbit a szupergyors Flash kapcsán:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,850KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
747FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés