Hirdetés

A DC átalakítja képregényes univerzumát

A cikk címe pontosabban úgy hangzik: a DC megint átalakítja képregényes univerzumát, de csak pár hónapra. Nagy újdonságokat a kilencedik művészeti ágban már nem lehet kitalálni, így marad az, hogy nagy eseménynek adnak el korábbi ötleteket. Így van ez most is, a reboot sem új ötlet, és a jövőbe látogatás sem.

A DC most beharangozott “Future State” eseménye ugyanis arról szól, hogy pár hónapra lecserélik az aktuálisan futó sorozataik szereplőit a jövőben tevékenykedő utódaikra. Tehát ugrunk az időben. Superman helyett a fia menti a földlakókat, Wonder Woman sem az lesz, akit ismerünk, hanem egy brazil származású nő, és ugye a legnagyobb hírverést az kapta, hogy Batman a jövőben már nem Bruce Wayne, hanem egy afroamerikai származású fickó, bizonyos Tim Fox, aki a Wayne Enterprisest vezető Lucius Fox fia. Természetesen a régi karakterek is kapnak füzeteket, így megtudhatjuk, hogy éppen mi történik velük a jövőben.

Aztán márciusban visszatér minden a régi kerékvágásba, de természetesen, ha az olvasók valamelyik új karakterért oda vannak, akkor azok is kapnak sorozatokat. A korábbi hírek arról szóltak, hogy akkor innentől kezdve maradnak is az új szereplők, de a DC ennyire azért nem bátor. Így valójában semmi másra nem futotta tőlük, csak újabb marketing eseményre, ami remélhetőleg azért tartogat legalább pár emlékezetes sztorit.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
848FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés