Hirdetés

A Blahalouisiana írta a Fishing On Orfű himnuszát

Elindult a bérletek értékesítése a jövő évi Fishing on Orfűre, ezzel egy időben közzétették a 2022-es fesztiválhimnuszt is, amit a Blahalouisiana írt. Csakúgy, mint az eddigi években, a Fishing-himnusz idén is dalpremiert jelent: a Szívemet kitépted a Blahalouisiana jövő év elején megjelenő negyedik nagylemezének legújabb előfutára olyan dalok után, mint az Ott van a nap vagy a Nem ereszt.

„Jött egy új, ismeretlen érzés, amit bármennyire is próbáltam kint tartani, egy idő után átadtam magam neki. Szinte tudathasadásos állapot volt. Egyáltalán nem gondoltam, hogy ez a szöveg fesztiválhimnuszként is működhet majd”

– mondta el Schoblocher Barbara, a zenekar énekesnője.

Az elmúlt években rendre elővételben telt házas Fishing on Orfű heteken belül elindítja a napijegyek és a kempingjegyek értékesítését is, amellyel egy időben a részletes zenei programot is közzéteszik majd a szervezők.

A Fishing on Orfű egyébként a közönségével való egyeztetés után választotta ki jövő évi dátumát, így történetük során először átnyúlnak a júliusba, hiszen a rendezvényt 2022. 06. 29. és 07. 02. között rendezik meg Orfűn. Bérletek a Tixa rendszerében vásárolhatók.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk