Hirdetés

90 ezer forintos szupermaszkot dobott piacra a Black Eyed Peas frontembere

Will.i.am Xupermask néven dobott piacra a Honeywellel közösen egy 299 dolláros, azaz 90 ezer forintos maszkot, amivel úgy nézhet ki a viselője, mintha valami cyberpunk film statisztája lenne. Amellett, hogy nagyon futurisztikus divatot követ, nyilvánvalóan tudja mindazt, ami egy maszktól elvárható, és beépített aktív zajszűrős fülhallgató is van benne.

Ugyanaz tervezte, mint aki a SpaceX űrruhákat

Bár a maszk elsősorban nem divatkellék, az elmúlt egy évben azért mégis sokan próbálkoztak azzal, hogy egyfajta önkifejezési forma legyen, annak ellenére, hogy hiába szépítjük a dolgot, alapvetően az a feladata, hogy az ember taknyát meg a nyálát felfogja. Na de Xupermask nem ám akármilyen textilmaszk, hanem ugyanaz a Jose Fernandez tervezte, aki a SpaceX űrhajósok egyenruháit is.

Fotó: Honeywell / Xupermask

Ventilátor és bluetooth

Két darab háromsebességes ventilátor gondoskodik arról, hogy senki ne érezze úgy, hogy nem jut elég friss levegőhöz. A biztonság érdekében HEPA szűrőkkel szerelték fel, hogy biztonságosabb legyen, ezeket 30 naponta kell cserélni. Beépített fülhallgatókat is tettek bele, valamint mikrofont, hogy a telefonbeszélgetések is zavartalanul működjenek. A két ventilátor körüli rész világít is, és egy töltéssel 7 órán keresztül képes működni, de töltés közben is lehet hordani.

Április 8-tól lehet megrendelni két színben (fekete és fehér), valamint két méretben. Will.i.am már régóta próbálkozik azzal, hogy a tech piacra is betörjön, készített már iPhone kiegészítőket, ezenkívül kiadta a saját fülhallgató-kollekcióját Button néven. Próbálkozott az okosotthonokkal is, de eddig a technológia világában nem ért el akkora sikereket, mint a zeneiparban. Hogy ezen változtat-e a Xupermask, az majd kiderül.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk