Hirdetés

614 nap után, június 4-én újra megszólal a Budapest Park nagyszínpada

A Budapest Park már működik, ugyanis május utolsó hétvégéjén bulisorozatokkal indult el az élet a szórakozóhelyen, június 4-én viszont nagyon hosszú kihagyás után újra fellépő lesz a nagyszínpadon is, ráadásul ez a Park jubileumi, tizedik szezonja.

Hirdetés

“Bár iszonyatosan nagy munka áll mögöttünk, és most is rengeteg a feladat, feszített a tempó mindannyiunk számára, de péntek óta a teljes stábunk örömmámorban úszik. Nehéz lenne szavakkal megfogalmazni, milyen érzés volt látni az első vendégeket a Parkban, a java pedig még hátravan! Június 3-án egy próbaüzemmel egybekötött meglepetéskoncerttel háláljuk meg jó néhány hűséges jegyvásárlónknak a kitartását és támogatását, június 4-től pedig újraindul a rock ‘n’ roll: a Vad Fruttik koncertjével nyitjuk meg a tizedik évadot”

– mondta el a nyitásról Pálffy András, a Park alapítója és vezérigazgatója.

Bár egyelőre az őket érintő rendelet alapján kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatóak az eseményeik, az előzetes kutatásaik alapján arra számítanak, hogy a nézőszámot nem fogja ez a szabályozás jelentősen befolyásolni. Ráadásul a kötelezőn túl rengeteg egyéb óvintézkedéssel (több beengedőkapu, kihelyezett kézfertőtlenítők, gyakori fertőtlenítő takarítás, készpénzmentes fizetés stb.) készülnek, hogy járványügyi szempontból is biztonságos szórakozást kínáljanak. Ezenkívül úgy gondolják, a rendkívül tágas elrendezés és a szabadtér is jó hívószó lehet. Ezzel egy időben frissült a hely dizájnja is, Juhász Levente grafikus munkája a nagyszínpad mellett a Park több helyszínén is visszaköszön.

A nyitóhétvégén egyébként a Vad Fruttik után, június 5-én a Park korábbi himnuszát, a Hagyd kint című dalt jegyző Margaret Island, június 6-án pedig a Honeybeast áll színpadra, de az október közepéig meghosszabbított szezonban tulajdonképpen az összes Park közönségkedvenc helyet kap. Ezenkívül minden koncert után továbbra is több tánctéren, zenei stílusok kavalkádjával várják az éjszakai bulizni vágyókat – június 5-én például rögtön egy nagyszabású Necc Partyval. A részletes, folyamatosan bővülő programokról itt tájékozódhat, akit érdekel.

A nyitás örömét örökítették meg új, Bátori Gábor ‘Jim’ (sinco) rendezte, Zolnai Gergely forgatta kisfilmjükben is, amiben egész pontosan ezek az előadók tűnnek fel: 30Y, Aurevoir., Blahalouisiana, Bohemian Betyars, Carson Coma, Csaknekedkislány, Dé:nash, Dzsúdló, Esti Kornél, Halott Pénz, Honeybeast, Horváth Tamás, Irie Maffia, Krúbi, Lóci Játszik, Margaret Island, Perrin, Punnany Massif, Random Trip, Slow Village, Supernem, Tankcsapda, Wellhello. Az üzenet egyszerű: mindenki izgatottan várta már ezt a pillanatot, most itt az idő, hogy – Felcser Máté szavaival élve – nyomjuk, hiszen az élőzene, a koncertek és a Park is “újra a miénk!”

De nem ez az egyetlen videó, ami az elmúlt időszakban a koncerthelyszínen forgott: nemrég megjelent az Irie Maffia Feel The Vibe című klipje, ami a Parkos napfelkeltét, illetve a nagyszínpad épülését örökíti meg.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk