Hirdetés
Hirdetés

50 Cent beperelt egy plasztikai sebészetet, mert azt állították, hogy pénisznagyobbítást végeztetett náluk

Ha már jön 50 Cent Budapestre, jöjjön egy fontos hír is hozzá. A rapper, polgári nevén Curtis James Jackson III beperelt egy Miamiban található plasztikai sebészetet, mert azok azt állították, hogy a kliensük volt.

A keresetet pénteken (szeptember 16-án) nyújtották be a szövetségi bírósághoz, és egy fotó a lényeg benne, amin 50 Cent látható Angela Kogannal, aki a Perfection Plastic Surgery és a MedSpa Miami klinika tulajdonosa. A probléma pedig az, hogy Kogan felhasználta ezt a képet egy azóta eltávolított cikkében, ahol állítólag 50 Centet is megnevezte azon ügyfelei között, akik pénisznagyobbító műtétre jelentkeztek nála. A cikkben áradásul állítólag egy olyan fotó is szerepelt, amin 50 Centk egy széttárt kórházi köpenyben, egy nagy padlizsán emojival a nemi szervét takarva jelent meg.

Az 50 Cent ügyvédei, Alejandro Paz és Joseph Rebak beadványukban tagadták, hogy a rapper bármiféle ilyen eljáráson részt vett volna valaha, és azzal érveltek, hogy Kogan kereskedelmi haszonszerzés céljából használta fel a képet, engedély nélkül. A céljuk, hogy Kogant eltiltsák a kép további felhasználástól, illetve dollármillókat követelnek a rossz hírnév keltése miatt.

50 Cent október 25-én lép fel a Papp László Sportarénában.

Október 25-én 50 Cent a Budapest Arénában

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,929KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,660FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók