Hirdetés

2ManyBloggas3 @ Merlin, Május 8.

Nem mindennapi eseménynek ad otthont péntek éjjel a Merlin. Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a webkettős popkult karácsonya-húsvétja-hanukája, a 2ManyBloggas budapesti rendezvénye, ahol koncepciószerűen a (földrajzilag) magyar zenei, trend, és popkult blogok szerkesztői és olvasói gyűlnek össze egy közös nagy multimédiás bulin, amit a sok közerműködő tesz színessé, zene és vizuál terén egyaránt. Házigazda a magyar Kunk szervezőpáros és blogtulaj, és természetesen a szcéna nagy öregjének titulálható Kollektiva. Most először kiveszi a részét a Lángoló Gitárok is a mókából.

Hirdetés

Zeneileg gyakorlatilag kihívásnak ígérkezik az is, hogy kövesd az eseményeket. Amíg nagyteremben a "nagyok" keverik a zenét (Kollektiva DJ-k, Kunk, Datascent, Gumipop, de itt lesz hazai vonatkozásban a Club Venszdéj tulaj Eron is), tehát egymás szavába vág majd a legjobb okos electro, indie és rave zenék sokasága, az előtérben szintén a bloggerek kezében lesz az irányítás, hosszab-rövidebb szettek erejéig, ez esetben még csak feltételezésekbe sem bocsátkoznánk a felbukkanó stílusokat illetően.

Mindeközben a Merlin falaira a bloggerek által beküldött képek vetülnek, előre elkészített videóikból pedig a vj élőben mixeli a vizuált, és a bulin körbejár egy iPhone, amellyel bárki élőben blogolhat az esemény Twitter-oldalára.

Belépő: 800 Ft

Résztvevők:

http://www.mykunk.com
http://www.kollektiva.hu
http://www.bpfashion.hu
http://www.dailybest.hu
http://www.gumipop.hu
http://mashkulture.net
http://kultplay.hu
http://langologitarok.blog.hu
http://mindennapibetevo.freeblog.hu
http://ourstyle.freeblog.hu
http://www.pto.hu
http://www.the-popfilter.com
http://sofakingfasinating.blogspot.com/

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
805FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló