Hirdetés

225 ezerért köszöni meg a Thirty Seconds To Mars a vásárlást – furamörcs

Jared Leto és zenekara a Thirty Seconds To Mars szerdán újra hazánkba látogat, most ismét a Volt fesztiválon lehet majd megnézni őket. Nemrég jelent meg új lemezük, amihez csináltak egy olyan csomagot, ami a hülyének is megéri. Viszont aki jól helyezkedik a Voltos koncerten, talán egy részét be tudja gyűjteni. Nézzük mi van benne.

30_superduper.jpg

  • Egy doboz, ami tényleg szép, van benne dupla vinyl, ráadásul a 180 grammos verzióból, ezen felül CD+DVD, fotókönyv, egy 4 GB-os triádos pendrive (aki nem tudná ez a 30 Seconds To Mars szimbóluma), valamint 4 litográfia.
  • Egy póló, ami nem túl szép. Fehér és egy zebra van rajta.
  • Egy CD. Igen, ugyanaz mint, ami a dobozban is van, csak ez az ócskábbik verzió.
  • Shannon Leto dobverői. A képen használtnak tűnik, de tökmindegy. Ezt más zenekarok ingyen szokták kidobálni a koncertek végén. Igaz csak pár darabot.
  • Pengetők. Igen, ezt is kidobálják az átlag zenekarok, lehet ők is kiszórják a Volton, de lehet nem, mert kell ebbe a csomagba, vagy külön eladják.
  • Egy plakát. Rakétás.
  • Adtunk hírt arról, hogy kilőtték a zenéjüket az űrbe. Na készült erről is valami, ezt is meg lehet kapni.
  • És a legeslegjobb dolog, ami miatt a csomag eszmei értéke nem is az egekbe, hanem az űrbe emelkedik: felhív a zenekar, hogy megköszönje, hogy megvetted ezt a pakkot. Sajnos az nem derül ki, hogy a) honnan tudják a telefonszámot b) ha nem veszem fel próbálkoznak-e még többször vagy kipipálja Jared a kis telefon noteszében, hogy sajnos így jártál c) vajon milyen hosszú beszélgetés lesz ez, csak felcsörögnek, hogy “thank you” és már esetleg le is teszik, vagy meg lehet kérdezni tőlük, hogy mit vacsoráztak d) tényleg ők lesznek a vonal végén, vagy úgy hívnak fel ahogyan Orbán Viktor szokott a választások előtt, gépről.

Az élmény megfizethetetlen, a lista hosszú, ezért is lehettek nagy gondban mikor be kellett árazni, de azért csak sikerült: 999 dollár. Igen, 225 ezer forint. Itt lehet rendelni.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló