Hirdetés

21g – Új COLMENA-dal

colmena_band_photo.jpg

2021 tavaszán érkezik a második COLMENA-nagylemez, aminek az alább bemutatkozó 21g az előfutára. A 2016-ban alakult metálzenekar  a járvány alatt annyi témát írt, hogy úgy döntöttek, itt az ideje a következő albumnak. A csapat még idén biztosan kijön még egy dallal, de most a ma megjelenő 21g-re koncentrálnak.

Szabó István Zoltán basszusgitáros mondja a dalról:

A dal év elején született, de a koronavírus a mi számításainkat is keresztülhúzta. Még februárban fel lett véve a dal és március elején meg is történt az első forgatási nap, de a második napra már nem kerülhetett sor a vírus miatt hozott intézkedések miatt. Egészen júliusig kellett várnunk, hogy be tudjuk fejezni a klipet. Úgy voltunk vele, hogy nem fogjuk idegesíteni magunkat, hisz 2020-ban már semmi sem biztos. De ugye tudjuk, hogy minden rosszban van valami jó, így Varga Kristóf dobos zökkenőmentesen tudott beilleszkedni a zenekarba.

Bagdi Balázs énekes a szövegről: 

Nincs értelme sokat beszélni a dalszövegről. E/1ben íródott, nem véletlenül, egy akkori lelkiállapotot festett le, talán szabadulni akartam valamitől vagy valakitől és egy kicsit újra nem a problémával/problémákkal küzdeni. 21 g, tudjuk ez a “lélek súlya “. Ha úgy tetszik, ez a dal az én 21 grammom.

Itt a dal:

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
845FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk