Hirdetés
Hirdetés

2021-ben már TÉNYLEG Budapesten lesz az MTV EMA

Jelenleg is zajlik az MTV EMA, amit lehet is nézni a zenecsatornán, és amit úgy harangoztak be, hogy most először Budapest ad helyet, a valóságban viszont igazából ugye semelyik ország nem adott neki helyet, mert koronavírus-járvány van, úgyhogy virtuális az egész. Persze szerepel benne Magyarország, David Guetta már csapatta egyet a Széchenyi fürdőből, bohóckodott egyet Palvin Barbarával, és lesz még benne Esztergom és Veszprém is, de ezek előre felvett videók, minimális magyar országimázzsal felturbózva, főszponzorként a Magyar Turisztikai Ügynökséggel.

Viszont kiderült, hogy igazából ez az egész csak felvezetés a jövő évi MTV EMA-hez, amit már tényleg Magyarországon rendeznek majd, fizikailag is, közönséggel, és mivel ez ilyenkor, ősszel lesz, így lehet is majd belőle valami. (Hacsak a vírus másképpen nem akarja, és még mindig azzal fogunk szenvedni.)

Szóval ha minden jól megy, 2021-ben Budapestre jön majd egy csomó aktuális világsztár, és mi beszámolhatunk róla, ahogy annak idején a frankfurtiról:

Psy zsebre tett mindenkit – Az MTV EMA Frankfrutban

vagy a belfastiról:

Spagettipántos buli a nyirkos hidegben – Az MTV EMA Belfastban

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,932KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,660FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók