Hirdetés

„2020 nagy változásokat hozott a zenekar életében is” – Friss klipes dal a Phreniától

Második, 2021-ben megjelenő nagylemezük előfutáraként, Köddé vált címmel jelent meg a Phrenia legújabb klipes dala.

Hirdetés

„A 2020-as év hatalmas változásokat hozott magával mindenki számára, és ez alól csapatunk sem volt kivétel. A legnagyobb mind közül, hogy Nagy Zoltán, az énekesünk, screamerünk és frontemberünk bejelentette, maga mögött hagyja a színpadot, vele együtt pedig csapatunkat, hogy a magánéletére fókuszálhasson. Barátságunkat megtartva váltunk el egymástól, bennünk pedig hatalmas tűz égett, hogy ott folytassuk utunkat, ahol abbahagytuk. A megalakulás óta rengeteget változtunk, több tagcserén is átestünk, de most érezzük úgy, hogy megvan a végleges felállásunk. Zoli távozásával egy korszak zárult le a zenekar történetében, és egy új indult. Tagcsere helyett úgy döntöttünk, hogy a gitáros énekesünk, akinek a hangja már ismerősen cseng dallamos refrénjeinkből, Julian veszi át a stafétát.

Rendíthetetlenek vagyunk, hisz’ a zene az életünk, ez az, amit mindig is imádtunk csinálni. Gőzerővel dolgozunk a következő nagylemezen, amit 2021-ben fogunk megmutatni a világnak. Az elmúlt időszak margójára készült a ‘Köddé Vált’ című dalunk.”

A dalban kiírtak mindent, ami a 2020-as évben gyűlt bennük össze.

“Egy igazán embert próbáló időszak végére tettünk a dallal pontot, ezzel együtt egy új fejezetet is nyitottunk a zenekar történetében. Úgy éreztük, az egészséges folytatáshoz és továbblépéshez el kell engednünk mindazt, ami visszahúzhat bennünket, hogy egy erőteljes és rendíthetetlen csapattá váljunk.”

Az új dalt teljesen az új frontember dallamos éneke köré építették,

“néhány új megoldást és zenei elemet felhasználva, a megszokott szárnyaló elektronikus hangzások mellett pedig komolyabb és sötétebb témákkal is kísérleteztünk. A sort folytatva ez a dal is magyar szöveget kapott.”

Azt mondják, a videoklip igazi csapatmunka volt, minden részét saját kezűleg készítették.

“Nagyon sokat ötleteltünk a jeleneteken, azon, hogy miként mutassuk be mozgóképes formában mindazt, amit érzünk.”

A Köddé Vált január 8-tól elérhető az online zenemegosztókon, de a klip már itt van:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk