Hirdetés
Hirdetés

(18+) Ye (Kanye West) új dalban ígér verést volt felesége új pasijának, és Putyinnal barátkozna

Tud azért még Ye (Kanye West). Most éppen azzal van tele minden, hogy új dalt adott ki The Game-mel közösen, Easy címmel. Ebben a dalban a rapperek rappelnek, és Ye (Kanye West), verést ígér volt felesége, Kim Kardashian új pasijának, aki egyébként Pete Davidson körülrajongott humorista. És ha ez nem lenne elég, a kislemez borítóján egy megnyúzott majom van, amin nem csak az állatvédők akadtak ki. (Ezért 18+-os a tartalom.)

Aztán az történt még, hogy Ye (Kanye West) vett egy házat pont szemben a volt felesége házával. Annyira meg akarta venni, hogy 100 millió forintnyi dollárt még rá is tett a piaci árra, nehogy másé legyen az otthon. Lehet azóta ott áll az ablakban, és lesi, mit csinál a volt neje.

Olyan is volt még, hogy Ye (Kanye West) arcul csapott egy rajongót, aki autogramot akart kérni tőle. Valamikor éjjel háromkor történt az eset, miután Ye (Kanye West) bulizott egyet az új nőjével, Julia Foxszal. A rapper nem került őrizetben az eset után, nem tudjuk hol tart az ügy.

Ye (Kanye West) és Julia Fox

És olyan dolog is a tudomásunkra jutott, hogy Ye (Kanye West) Oroszországba vinné a Sunday Service nevű istentiszteletét, és ott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel barátkozna egyet, ha már Trump nem jött be.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,852KedvelőTetszik
3,019KövetőKövetés
2,240FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók