Hirdetés
Hirdetés

Kegyet lengj – Premieren a Fattyú új dala

Betyárkörte, aszfaltbetyár. A Fattyú különösen vonzódik a romantikus betyárlét megzenésítéséhez, korábban a Légzés című számukkal mutatták meg, hogy milyen izgalmas és szomorú a pusztán magányoskodni, most pedig a Lengj, csak lengj dallal festenek a délibábos tájra reménytelenséget. Nincs itt már szándékból jobbító, csak akácfából faragott, jó bitó.

Hirdetés

Avius a lemezről, a dalról és a Fattyúról:

„Nagyon sok minden történt az elmúlt időszakban, a Somával közös dal megjelenése után egyszerűen újra kellett értelmeznem magamban ezt a lemezt. Voltak részek, amiket ismét felvettem, másképp gondoltam és igazából újra kevertem majdnem a teljes lemezt, ezért is volt ez a csúszás, de most már stabil minden és készen áll a kiadásra.
A betyároknak két dalt szenteltem a lemezen, egy lassabb, vontatottabb dalt, illetve egy jóval gyorsabb, nyersebb folytatást. Az egyik alkalommal, mikor egy barátommal beszélgettünk a lemezről, illetve arról, hogy kit lehetne megkérni a „Lengj, csak lengj!” feléneklésére feljött Azak neve, akit az Ópiumbarlang hasábjain láttam, illetve hallottam először és egyszerűen imádtam azt a nyers erőt, amit a zeneileg képvisel. Írtam is neki gyorsan és szinte rögtön igent mondott a közreműködésre.
A videóhoz tartozó festményt, mint magát az albumborítót a Bujdoso Gallery munkájának
köszönhetem, kudos nekik! A Fattyú szempontjából egy fontos mérföldkő még, hogy merch készítési lehetőséghez jutottam a Los Polos csapatnak köszönhetően. Ők egy szolnoki családi pólóműhely, akik sosem fogynak ki az ötletekből és a pólókból.”

LosPolos
SuperFrost
Fattyú
Bujdoso Gallery

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók