Hirdetés
Hirdetés

Hölgyvendég – Premieren a SLOWMESH új videója

Lángoló Premier

Az itt bemutatkozó Ladyguest a negyedik klip a SLOWMESH tavaly decemberben megjelent Isolate című második albumáról. Az előző klipes dalok komolyabb szövegvilága után ezúttal egy humorosabb, lazább oldalát mutatja meg a zenekar. A Ladyguest zeneileg is a könnyebben emészthető darabok közé tartozik a lemezen.

Süle Tamás gitáros:

„Egy igazi bulizós, léggitározós rocknóta. A klipben egy zenekart alakítunk, akik éppen klipet forgatnak egy stúdióban. Valószínűleg nem vagyunk túl jók, mert a rendezőnk folyamatosan veszekszik velünk és az egész stábbal.”

Szabó Dávid, a zenekar énekese így mesél a sztori másik száláról:

„Az internet világában ma már bármilyen terméket vagy szolgáltatást házhoz lehet rendelni. Nemcsak pizzát vagy fogkrémadagolót, hanem akár escort hölgyet is. Ez a dal egy olyan történetet mesél el, amikor egy férfitársunk igénybe veszi egy dolgozó hölgy szolgáltatásait. Aztán persze beleszeret, megpróbálja marasztalni, mindenféle hosszútávú ajánlatot tesz neki. Sikertelenül.”

Apró Tonya dobos:

„A dalban női énekhangot is felfedezhetünk. Farkas Saroltát, a Buttercup zenekar énekesnőjét kértük fel a kissé rap-szerű betétre, aki boldogan vállalta a vendégeskedést. Sőt a klipben is szerepel, a Madame szerepében. A klipforgatás is és a stúdiózás is nagyon jó hangulatban telt. Készültek olyan éneksávok is, ahol ukrán–angol kiejtéssel tolta fel Saci a részét. Végül nem ez került fel a lemezre, de elképesztően sokat röhögtünk.”

A klipben további zenészkollégák is szerepet kaptak: Bartos Ákos, az egykori Haelo zenekar dobosa játssza a férfi főszereplőt, aki a hölgyet megrendeli a lakására. Tari Szabolcs (From The Sky, ex Miserium) – aki egyébként az Isolate lemez produceri feladatait is ellátta – pedig a kiállhatatlan filmrendezőt alakítja.

Mészáros-Komáromy Dénes basszusgitáros:

„A hölgyvendég kifejezés nálunk egy zenekaros, belsős poén, szállóigeként használjuk. Aki szemfüles, észreveheti, hogy már a 2019-es Liquid Love című EP-nk borítóján is szerepel ez a felirat, az útszéli szálloda szolgáltatásai között.”

A klip:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,927KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,510FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók