Hirdetés
Hirdetés

12 előadó, 6 dal a Suzuki Crossover című lemezén

Egy autóipar összefonódása a zenével nem egyedi eset. Elég csak a Scion AV-re gondolni. A Scion ugye egy autómárka, a Scion AV pedig a cég lemezkiadója és filmes cége. Különleges kislemezeket adnak ki, rádióállomás működtetnek, klipeket gyártanak stb. Szóval komplett csomagot adnak a velük összeálló zenekaroknak. Talán valami ilyesmi úton indult el itthon a Suzuki is.

Először létrehozták a viaDALt, ahol klipekért lehetett küzdeni, volt karaoke autójuk ismert zenekarok közreműködésével, turnét szerveztek, most pedig megcsinálták a Crossovert, ahol látszólag össze nem illő csapatok csinálnak közös számot. Jó, az össze nem illő az túlzás, mert azért egy Supernem nem áll olyan távol a Péterfy Bori & Love Bandtől, de például a Road és a Hősök igen (utóbbiak vannak a képünkön is). Rajtuk kívül még olyan párosok vannak az első anyagon, mint a Paddy and the Rats és a Kowalsky meg a Vega, a Pannonia Allstars Ska Orchestra és Deniz, a Subscribe és az Anna & The Barbies illetve a Fish! és Somló Tamás. 

Azon kívül, hogy a Suzuki állta a költségeket, semmiféle reklám nincs a dologban, mindenki úgy dolgozott, ahogy akart, teljes kreatív szabadságot kaptak. Szóval most itt van ez az EP, egyelőre hat számmal, de a tervek szerint nem csak egy ilyen lesz.

Mellesleg mindezt ingyen lehet letölteni erről az oldalról, de alább itt van mind a hat dal szöveges videója is.

Advertisement
37,763KedvelőTetszik
2,983KövetőKövetés
1,650FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló